Happygirls's Weblog

Un blog despre vise, sperante, dorinte, despre absolut tot ceea ce poate sa-mi infrumuseteze viata …

Mai multe cutremure in 2010!!! Profetii versus statistica

In seara asta am urmarit emisiunea lui Maruta, Happy Hour, emisiune la care a fost invitata cunoscuta prezicatoare Carmen Harra. Nu cred in previziuni, dar interesant este mesajul pe care ea vrea sa-l transmita. Daca se va intampla ceva in 2012, vom trai si vom vedea, eu, una, de abia astept,  dar a vorbit foarte mult despre schimbarea care va avea loc, schimbare pe plan spiritual. Chiar daca o face doar pentru reclama, sau pentru a-si vinde cartile, putin ma intereseaza, cert este ca daca va reusi sa schimbe in bine doar un singur om, atunci bravo ei. Dar cel mai  interesant subiect a fost cel despre cutremure, cum ca,  anul 2010 va fi anul cutremurelor, inclusiv in Romania va fi unul foarte puternic. Noroc ca am un mic geniu langa mine care in clipa urmatoare mi-a si aratat o statistica despre cutremure, si anume, la adresa urmatoare veti gasi lista cu cutremure devastatoare incepand din 1900 pana in zilele noastre, http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_deadly_earthquakes_since_1900, si dupa cum veti vedea, de exemplu, numai in 1930 au fost 11 mari cutremure, in 2008 , 15 cutremure, etc.,  iar la adresa http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_all.html veti gasi cele mai recente cutremure aproape in timp real. Numai astazi, pana la ora la care am scris acest post, au avut loc 7 cutremure peste 4,5 grade, dintre care unul de 5,4 in timp ce scriam. Deci puteti trage singuri concluziile.

Reclame

Single Post Navigation

4 thoughts on “Mai multe cutremure in 2010!!! Profetii versus statistica

  1. happygirls on said:

    Cu multa placere! Si dupa cum ai vazut, nu a fost nici un mare cutremur in Romania in 2010!!!!!!!

  2. Multumesc,de cand caut acele linkuri…:)..acele informatii le stang pe blogul meu,pe langa alte manifestari ale TERREI;vulcani;meteoriti…ect.Inca o data mersi.!

  3. Previziunile legate de cutremure sunt binevenite: exista un ciclu de 30-40 de ani in cazul nostru (1908, 1940, 1977), prin urmare suntem in zona. In al doilea rând, fac audienta. Dintre toate fricile, frica de cutremur e una din cele mai mari, pentru ca iti da un sentiment de neputinta quasi-totala. Din 1999 se tot prevestesc cu tremure la noi: ba din cauza eclipsei (1999), ba din cauza anului 2000, ba in 2002 (era ceva cu alinierea planetelor), ba in 2006…acum suntem in 2010 si pamântul incepe sa-si piarda rabdarea. Cutremur va fi, cu siguranta. De-acum inainte, oricine spune „va fi un cutremur mare in curând” va avea ocazia sa zica (daca va supravietui) peste un an, 2, 5, când se va intâmpla, „v-am spus io?!?!?”

  4. Anonim on said:

    interesant oricum cand vine cutremurul sper casa fiu in spania s anu fiu in romania;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Lumina Rasaritului

Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Trezire divina

Fii rabdator cu tot ce e nerezolvat in inima ta si incearca sa iubesti intrebarile insele ca pe niste camere incuiate sau carti scrise intr-o limba straina . Scopul este sa traiesti totul . Traieste acum intrebarile . Poate ca intr-o buna zi , incet , incet , fara sa remarci , vei trai tot mai aproape de raspunsuri . R.M. Rilke

Jurnal Bio

Consilierul tau pentru o viata sanatoasa

Despre sufletul meu

Pentru că mulţi seamănă cu mine şi n-au curaj să spună

North Carolina Gardening and Nature

North Carolina Gardening by Flowergardengirl

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Ligia Pop

Autor, Raw Chef, Consultant Nutriție

Happygirls's Weblog

Un blog despre vise, sperante, dorinte, despre absolut tot ceea ce poate sa-mi infrumuseteze viata ...

%d blogeri au apreciat asta: